Nieuws

 • Stormschade

  Geplaatst op 18 januari 2018

  Dakpannen die loskomen, verkeersborden die rondvliegen, bomen die omwaaien, wateroverlast. Het is weer zover, Nederland heeft te maken met een fikse storm. Helaas komt bij zo'n storm ook altijd schade kijken. Een boom waait om op uw huis of auto, uw dakpannen komen los of uw zonnescherm wordt losgerukt. Hoe bent u verzekerd tegen stormschade?
  Lees verder »
 • Leningen drukken op hoogte hypotheek

  Geplaatst op 11 januari 2018

  Veel consumenten zijn zicht niet bewust van dat een bank verder kijkt dan uw inkomen bij het bepalen van de hoogte van uw hypotheek. Ook leningen die u elders al hebt lopen kunnen van invloed zijn op uw maximale hypotheek. Denk hierbij aan een privé leaseauto, uw telefoon en een eventuele studieschuld.
  Lees verder »
 • Wat heeft private lease van uw auto te maken met uw hypotheek?

  Geplaatst op 11 januari 2018

  Uw garage doet u een mooi aanbod voor een nieuwe auto. Niet om deze te kopen. Maar om via private lease aan te schaffen. Dit klinkt misschien aantrekkelijk. Maar pas op wanneer u ook nog een hypotheek wilt afsluiten.
  Lees verder »
 • Opzet niet verzekerd onder Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren

  Geplaatst op 11 januari 2018

  Voor een paar tientjes per jaar heeft u een belangrijke verzekering: de Aansprakelijkheid Verzekering voor Particulieren (AVP). Deze verzekering vergoedt de financiële schade die u als particulier veroorzaakt. U loopt bijvoorbeeld op de stoep en wilt de weg oversteken. U bent in gedachten en merkt de fietser niet op. Deze komt ongelukkig ten val. Helaas raakt de fietser als gevolg van de val invalide. Naast veel emotie en zorg kan de financiële schade in zo een situatie gemakkelijk meer dan een miljoen euro bedragen. In zo’n geval mag u blij zijn dat u over een AVP beschikt.
  Lees verder »
 • Tip: gebruik KopieID app

  Geplaatst op 11 januari 2018

  “Mag ik even een kopietje maken van uw identiteitsbewijs?” Wordt die vraag ook weleens aan u gesteld? En wat doet u dan? Ons advies: gebruik de app KopieID. We lichten dit graag toe.
  Lees verder »
1 2 3 42
 • Heeft u een vraag?

 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.