Nieuws

 • Hogere uitstroom bij eigenrisicodragers voor de WGA

  Geplaatst op 25 april 2018

  Als uw organisatie eigenrisicodrager is voor de WGA, is de kans groter dat langdurig zieke werknemers op termijn weer herstellen en dus uitstromen uit de WGA. Voor het aantal werknemers dat in de WGA belandt, maakt het niet uit hoe de werkgever hiervoor verzekerd is.


  Lees verder »
 • Fiscale regels eigen woning aangepast!

  Geplaatst op 24 april 2018

  Sinds 30 januari jl. zijn de fiscale regels rondom de eigen woning gewijzigd. Wij leggen deze wijziging in dit artikel uit. Wij bieden u ook aan om de wijzigingen van deze regels voor uw specifieke situatie in beeld te brengen.
  Lees verder »
 • Meer ernstige ongelukken bij kleine bedrijven

  Geplaatst op 23 april 2018

  Arbeidsveiligheid in Nederlandse bedrijven schiet momenteel nog steeds tekort. Werknemers werken vaak ongezond en onveilig. En bij bedrijven met minder dan tien medewerkers gebeuren meer ernstige ongevallen dan bij grotere organisaties.
  Lees verder »
 • Uw eigen huis laten bouwen?

  Geplaatst op 23 april 2018

  Overweegt u opdracht te geven voor het bouwen van een huis om zelf in te wonen?  Als financieel adviseur gespecialiseerd in wonen hebben wij in deze nieuwsbrief een aantal tips verzameld. We hopen dat deze tips u helpen om de bouw van uw nieuwe woning voorspoedig te laten verlopen.
  Lees verder »
 • Uw auto: een rijdende bron van informatie

  Geplaatst op 20 april 2018

  Moderne auto’s zitten vol met sensoren die veel informatie verzamelen. Deze informatie blijkt veel geld waard te zijn. Dat leidt automatisch tot de vraag wie eigenlijk eigenaar is van deze informatie.
  Lees verder »
1 2 3 50
 • Heeft u een vraag?

 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.