Werken bij

Alfisure is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits. Tevens bieden wij onze cliënten, als Regiobank kantoor, bancaire diensten.

Onze werkwijze is er op gericht om via een sterk persoonlijk contact een langdurige advies en vertrouwensrelatie te onderhouden.

Van onze medewerkers vragen wij net dát beetje meer om dit te realiseren.

Op onze beurt bieden wij onze medewerkers niet alleen een interessante en boeiende functie aan met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar ook de mogelijkheid om persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Momenteel zoeken wij een

Ervaren binnendienstmedewerker (32-40 uur) – Rhenen

Als rechterhand van de adviseurs ben jij als ervaren en initiatiefrijke medewerker onmisbaar. Jij staat voor klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en accuratesse. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als binnendienstmedewerker ondersteun je de buitendienst o.a. door offertes aan te vragen, de voortgang te bewaken en advieskansen te signaleren en door te spelen aan de adviseur. Je onderhoudt contacten met klanten en verzekeraars en verzorgt de polisadministratie en schadebehandeling. Daarnaast houdt je de ontwikkelingen in het vakgebied bij en beheer je samen met je collega’s de RegioBank.

Waarom solliciteren?

Je hebt een zelfstandige en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een team. Je werkt bij een kantoor waar betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat, met een prettige informele werksfeer en korte lijnen. En je krijgt naast een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden de mogelijkheid om je persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Je bent cliëntgericht, ondernemend, commercieel, zelfstandig, enthousiast, flexibel, accuraat en collegiaal. Ook heb je ca. 5 jaar aantoonbare werkervaring als zakelijk en particulier binnendienstmedewerker en beschik je minimaal over de diploma’s WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk. Daarnaast heb je het diploma WFT Inkomen en WFT Vermogen in bezit. Heb je het diploma WFT Inkomen of Vermogen nog niet gehaald, maar ben je wel bereid deze snel te halen of studerend hiervoor? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Meer weten over deze vacature? Bel 06 – 575 585 83 of stuur je sollicitatie direct naar info@aldenhof.nl t.a.v. Joyce van de Kerkhof

Staat jouw functie er niet bij? Maar ben je van mening dat jij een aanwinst bent voor Alfisure?
Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar info@alfisure.nl.

  • Heeft u een vraag?

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.