Actievoorwaarden

Win een champagnepakket t.w.v. € 50,-

Hoe doet u mee? Druk de Alfisure/RegioBank kerstbal uit de kaart, hang hem in uw kerstboom, maak een foto en plaats deze op Facebook met vermelding @AlfisureBV.
We hebben de actiekaart huis-aan-huis laten bezorgen in de regio Rhenen samen met de lokale krant. Heeft u er geen ontvangen? Kom er een halen bij ons kantoor op de Herenstraat 108 in Rhenen.

U kunt t/m 20 december uw foto insturen. Hierna worden de winnaars van de champagnepakketten bekend gemaakt. Op de winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden en spelregels kerstballen winactie

 1. Deze winactie is uitgeschreven door Alfisure B.V. gevestigd te Rhenen. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een facebookbericht heeft gestuurd met de gevraagde gegevens. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan met zijn facebookpagina maximaal één keer deelnemen aan de actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname.
 5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd op het facebookadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 9. Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun naam en foto ten behoeve van de prijsuitreiking in uitingen van Alfisure mogen worden gebruikt.
 10. Alfisure kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Alfisure hiervoor zorg dragen
 14. Medewerkers van Alfisure zijn uitgesloten van deelname.
 15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Alfisure voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Alfisure.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Alfisure via: 0317 – 613966 of per e-mail via:  info@alfisure.nl.

Kerstballenactie

Heeft u de flyer niet ontvangen? Kom er een halen bij ons op de Herenstraat 108 in Rhenen.

 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.