Cadeau bij overstappen

naar RegioBank

Stapt u nu via Alfisure over met uw betaalrekening naar RegioBank, en opent u ook een RegioBank spaarrekening bij Alfisure? Dan krijgt u € 100,- cadeau op uw nieuwe RegioBank spaarrekening. (actievoorwaarden van toepassing)

Met de Overstapservice is overstappen bovendien heel gemakkelijk.

Actievoorwaarden

Opent u nu een Plus Betalen en een RegioBank spaarrekening, gebruikt u de Overstapservice en laat u uw inkomen voortaan op uw nieuwe rekening storten? Dan krijgt u € 50 op uw nieuwe RegioBank spaarrekening gestort. Heeft u op de RegioBank spaarrekening die u via Alfisure opent een saldo van minstens € 500? Dan levert dit u een extra € 50 op.

Wie kunnen er meedoen?

De actie geldt voor nieuwe en bestaande klanten van 18 jaar of ouder die gebruik maken van de Overstapservice en het inkomen laten storten op Plus Betalen van RegioBank. Daarnaast moet er een saldo van minimaal € 1000 op de betaalrekening staan.

Over de deelname

 • Per persoon wordt er maar één keer € 100 uitgekeerd. Ongeacht met hoeveel rekeningen u overstapt via de Overstapservice.
 • Als u met uw persoonlijke rekening én met uw en/of rekening overstapt wordt er maar één keer € 100 uitgekeerd.
 • RegioBank controleert maandelijks of de Overstapservice is ingegaan en of het inkomen op de betaalrekening van RegioBank gestort wordt.
 • De € 100 wordt binnen twee maanden gestort op de RegioBank spaarrekening die op uw naam staat.
 • De € 100 is niet inwisselbaar voor een ander cadeau en kan niet contant worden uitgekeerd.
 • U kunt alleen aan deze actie meedoen via Alfisure Rhenen B.V. Zelfstandig Adviseur RegioBank.
 • Als u de Overstapservice vroegtijdig stopt verliest u het recht op de € 100. Als u deze al heeft ontvangen wordt deze € 100 als kosten bij u verhaald.

Algemeen

 • Aanbieder van deze actie is RegioBank, onderdeel van de Volksbank N.V. statutair gevestigd in Utrecht aan de Croeselaan 1 (KvK: 16062338) en Alfisure B.V.
 • Door aan deze actie mee te doen, gaat u akkoord met deze actievoorwaarden. RegioBank en Alfisure zijn niet aansprakelijk voor netwerk- of computerstoringen. Ook niet als u hierdoor niet mee kunt doen aan de actie.
 • RegioBank of Alfisure kunnen deze actie altijd wijzigen of stopzetten. Ook zonder hiervoor een reden aan te geven. RegioBank of Alfisure hoeven dit vooraf niet aan te kondigen of
  achteraf aan u te melden.
 • Heeft u een klacht over deze actie? Dan kunt u dit laten weten bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
 • RegioBank nog Alfisure is niet aansprakelijk als de rekening niet op tijd kan worden geopend doordat documenten niet op tijd, niet compleet of beschadigd zijn bezorgd door Post NL of een ander post- of koeriersbedrijf.

Privacy

Als u klant bij RegioBank wordt, vraagt RegioBank om uw persoonsgegevens. Deze gegevens kan RegioBank gebruiken voor de doelen zoals beschreven in het privacy- en cookiereglement. Wilt u meer weten over hoe RegioBank omgaat met privacy? Kijk dan op regiobank.nl voor het privacy- en cookiereglement.
Verder houdt RegioBank zich aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Deze gedragscode vind u op nvb.nl.

 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.