Verzuimsignaal

Direct ziekmelden

Verzuimsignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. De applicatie is volledig web-based en ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Hun bewustzijn van de markt zorgt voor een goede ontwikkeling en gebruikersvriendelijkheid van Verzuimsignaal.

Verzuimsignaal is een online programma waar u overal en 24 uur per dag kan inloggen. De Verzuimsignaal taakmanager waarschuwt u tijdig voor verzuimsignalen en nog uit te voeren taken. Deze meldingen kunt u ook in uw mailbox ontvangen, zodat u niet dagelijks in hoeft te loggen. Naast dat het gemakkelijk is scheelt het u ook tijd.

Gebruikersvriendelijkheid staat bij de (door)ontwikkeling van Verzuimsignaal voorop, hierdoor is de applicatie door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de beschikbare functies afhankelijk te maken van de rol van de gebruiker. Zo beschikt iedereen over de, voor hen juiste informatie.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.