Employee Benefits Experts

Zorg voor uw medewerkers en uw bedrijf

Uw medewerkers houden uw bedrijf draaiend. Als zij ziek worden, zorgt dit voor problemen. De productie daalt en uw kosten gaan door. Alfisure helpt u de financiële risico’s van verzuim in te schatten en biedt de daarbij passende verzekeringen. Wij maken daarvoor gebruik van verschillende aanbieders. Of het nu gaat om verzuim, inkomen, arbeidsinactiviteit of pensioen.
Ook een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Voorkomen is beter dan genezen

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Door middel van een integrale aanpak met betrekking tot de arbeidsomstandigheden, arbeidsverwachtingen en de werknemersverplichtingen kunnen wij knelpunten signaleren en zo erger voorkomen.

Werkgevers zijn volgens de Arbowet verplicht een basiscontract af te sluiten met een arbodienst of bedrijfsarts. Alfisure werkt als onafhankelijk tussenpersoon samen met diverse arbodienstverleners en verzekeraars. Wij helpen u graag bij het afsluiten van een passend contract.

WIA Wizard voor werkgevers

Bent u zich bewust van de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid? Test het in 3 minuten en krijg de risico’s en oplossingen helder in beeld.

Start de WIA Wizard.

Bent u ZZP’er?

Wij kunnen voor u bekijken welke mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) in uw specifieke geval passend zijn, mocht er onverhoopt iets met u gebeuren waardoor u uw vak niet meer (volledig) kunt uitoefenen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.