Pensioenen

Alfisure ontzorgt, ook als het over pensioenen gaat. Een passend advies voor u en uw medewerkers.

‘Human capital’
Medewerkers zijn het ‘human capital’ voor ieder mkb-bedrijf. U wilt hen aan u binden door goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een goede pensioenregeling. Alfisure adviseert u bij het creëren daarvan. Voor uw medewerkers, maar natuurlijk ook voor uzelf.

Voorziening voor uw medewerkers
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening dragen bij aan de stabiliteit van uw personeel. Wij denken graag met u mee. Wat wilt u als werkgever uw medewerkers bieden? Welke pensioenlasten kan uw onderneming dragen? Kunt u een toekomstverplichting aan? Alfisure ontzorgt u door uw risico’s in kaart te brengen en met een passend advies te komen. Wij denken ook met u mee over verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.
De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Alfisure blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Voorziening voor uzelf
Als directeur-grootaandeelhouder of als kleine zelfstandige wilt u ooit op uw lauweren kunnen rusten. Daarvoor hebt u een goede pensioenvoorziening nodig. Wij inventariseren uw wensen, brengen de mogelijkheden in kaart en komen met een passend aanbod. De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Alfisure blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Alfisure, uw partner op het gebied van pensioenen, verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.