Overstapservice

Het is heel makkelijk om over te stappen naar RegioBank. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u graag om deze overstap snel te regelen.

Overstapservice

Om uw betalingsverkeer tijdens uw overstap naar RegioBank door te laten lopen, maakt u gebruik van de Overstapservice. De Overstapservice is een service van alle banken in Nederland.

Dit regelt de Overstapservice voor u:

  • Uw inkomen wordt dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening.
  • Uw incasso’s worden twaalf maanden lang automatisch afgeschreven van uw nieuwe rekening.
  • Nederlandse bedrijven die automatisch bij u afschrijven, krijgen een melding dat u een nieuw rekeningnummer heeft.
  • U ziet het bij uw bij- en afschrijvingen als iemand uw oude rekeningnummer nog gebruikt. U krijgt dan de melding: ‘Overstapservice via … (uw oude rekeningnummer)’.
  • Vraag de Overstapservice direct aan bij het openen van de rekening. U kunt dan zelf beslissen wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen van het overstapformulier.

Overstaphulp

De Overstaphulp is ideaal wanneer u overstapt van een betaalrekening bij de Rabobank, ABN AMRO of ING naar een betaalrekening bij RegioBank. U krijgt dan een overzicht van de personen en bedrijven die mogelijk thuishoren in uw nieuwe adresboek in Internet Bankieren. U vindt de Overstaphulp in Internet Bankieren.

Goed om te weten: uw adresboek bij uw andere bank blijft zoals het was. We halen het adresboek niet weg. U kiest zelf met welke veelgebruikte rekeningnummers u uw adresboek bij ons wilt vullen.

Wilt u overstappen naar de RegioBank? Of meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op.

Betaalcampagne lokaal banner

 

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.