Zilvervloot Sparen

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind

Alle kinderen hebben dromen. Met Zilvervloot Sparen van de RegioBank helpt u de dromen van uw kind of kleinkind waar te maken. Willen ze gaan studeren, reizen of misschien een eigen bedrijf beginnen? Help uw (klein)kind op weg!

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kindBij Zilvervloot Sparen ontvangt u over de inleg een aantrekkelijke rente. Op de 18e verjaardag van uw kind komt daar een bonus bij. Een bonus die kan oplopen tot wel 10% bij 10 jaar sparen. Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus.

Hoogte van de bonus

Stel dat u Zilvervloot Sparen opent in het jaar dat uw kind wordt geboren. U spaart 18 jaar het maximale bedrag van € 600 per jaar en er wordt tussendoor geen geld opgenomen. Dan heeft u na 18 jaar € 10.800 ingelegd. U krijgt hierover de maximale bonus van 10%. Dat is 
€ 1.080.

Sparen tot 18 jaar

U kunt Zilvervloot Sparen meteen openen bij de geboorte, maar later mag ook. In ieder geval voordat het kind 16 jaar is. Is de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes. Samen kunt u jaarlijks tot € 600 inleggen.

Een ideaal cadeau bij de geboorte van uw kind.

  • U spaart voor de toekomst van uw kind met Zilvervloot Sparen
  • Bij Zilvervloot Sparen krijgt u een mooie bonus
  • Spaarrekening tot 18 jaar
  • Geen minimale inleg. Maximale inleg van € 600 per jaar.

Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind met een bonusRekening openen en geld opnemen

Zilvervloot Sparen opent u bij Alfisure, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit kan alleen door de ouder(s) of verzorger(s) van het kind: de wettelijk vertegenwoordiger(s). Wilt u voor uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen? Dat kan, maar dat moet u wel samen met de wettelijk vertegenwoordiger(s) doen.  En dan kunt u hierna zelf geld op de rekening van uw kleinkind overmaken.

Het zou mooi zijn als de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind onaangeraakt blijft. Soms komt het toch voor dat u geld moet opnemen van de rekening. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een fiets, of om schoolboeken te kopen. Daarom mag de ouder (of verzorger) altijd geld opnemen van de rekening. U ontvangt geen bonus over het geld dat u opneemt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Zilvervloot Sparen? Of wilt u een rekening openen of cadeau geven? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.

 

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.