Over ons

Gemak en zekerheid op financieel gebied

Alfisure is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits.  Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen. Alfisure is uw betrouwbare sparringpartner op financieel terrein.

Onze werkwijze is erop gericht om via een sterk persoonlijk contact een langdurige adviesrelatie te onderhouden. Daarvoor houden we de lijnen zo kort mogelijk. Nadat wij voor u de risico’s in beeld hebben gebracht, geven wij u een gefundeerd financieel advies.

Totale ontzorging

Of het nu gaat om slechts 1 product of een volledig pakket aan diensten, de dienstverlening van Alfisure is er op gericht onze cliënten zo veel mogelijk te ontzorgen.
Van de werkgeversverzekering voor een directeur-grootaandeelhouder, de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zzp’er, de pensioenvoorziening voor de medewerkers van het mkb-bedrijf, de financial lease van het wagenpark of de hypotheek van uw woning; met Alfisure weet u waar u aan toe bent. Wij bieden u een totaalpakket aan financiële dienstverlening.

Alfisure is lid van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediars in Nederland. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en geregistreerd bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs. Als Employee Benefits Adviseur zijn wij geregistreerd bij EBregister.nl.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.