Klanten

CD logo nieuwDick Beijer, Carpe Diem:
“Wij zijn zeer tevreden over Alfisure. Onze verzekeringen zijn op maat aangepast aan onze bedrijfsvoering. Daar waar mogelijk is gekeken naar de prijsstellingen van verzekeringsmaatschappijen, zodat ook de premies binnen ons budget vallen.”


Aart en Cora Burger, gepensioneerd bakker uit Rhenen:

“We wilden graag kleiner gaan wonen. Via onze accountant, Johan Bouman van Boschland accountants en adviseurs, werden we gewezen op Alfisure. We zijn bij diversen gaan shoppen, maar niemand is op het idee gekomen zoals Alfisure dat voorstelde: een hypotheekvoorstel met inkomensplan.

Het gehele proces is naar tevredenheid verlopen, dankzij de inzet van Walter. Maar ook de medewerkers op het kantoor van Alfisure zijn vriendelijk en open. Daarom hebben wij Alfisure aangeprezen bij onze makelaar.”

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.