Nieuws

Wilt u het nieuws iedere maand in uw e-mail ontvangen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

 • Veel ouders schenken kind deel koopwoning

  Geplaatst op 15 oktober 2019

  Een derde van de starters op de woningmarkt krijgt financiële hulp van ouders of andere familieleden bij het financieren van hun huis. Het merendeel ontvangt hulp in de vorm van een flinke schenking. Die hulp stelt hen in staat om een iets duurdere woningen te kopen dan mensen die zonder hulp een huis kopen.
  Lees verder »
 • MKB verzuim-ontzorgverzekering, wat is dat?

  Geplaatst op 9 oktober 2019

  Wat is een MKB verzuim-ontzorgverzekering? Is deze verzekering verplicht voor ondernemers in het MKB? En wat is het verschil met een normale verzuimverzekering? De antwoorden op een rij.
  Lees verder »

 • Let op: Wel aansprakelijk voor hypotheek maar geen eigenaar woning

  Geplaatst op 7 oktober 2019

  Het aangaan van een schuld in het kader van een hypotheek maakt iemand nog geen mede-eigenaar van een woning. Weest u zich hiervan bewust als u of uw kinderen hiermee te maken krijgen.
  Lees verder »
 • Fiscale verrassingen bij verzekeringen en hypotheken

  Geplaatst op 7 oktober 2019

  Als onafhankelijke financieel dienstverlener is het onze taak om de belangen van onze relaties zo goed mogelijk te behartigen. Ons werk is in de loop der jaren steeds interessanter, maar ook ingewikkelder geworden. Dit komt onder andere doordat in de samenleving veel veranderingen plaatsvinden waarop de wetgever vaak pas met vele jaren vertraging reageert.
  Lees verder »
 • Niet dragen autogordel kan ook gevolgen hebben voor uitkering schade

  Geplaatst op 28 september 2019

  In dit artikel behandelen wij dat het wel of niet dragen van een autogordel ook gevolgen kan hebben voor de schadevergoeding die het slachtoffer ontvangt indien een ander verantwoordelijk is voor het verkeersongeval.
  Lees verder »
1 2 3 93
 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.