Nieuws

Wilt u het nieuws iedere maand in uw e-mail ontvangen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

 • Kampeerder op doorreis moet alle bagage naar hotelkamer meenemen

  Geplaatst op 6 december 2018

  Interpolis hoeft niet de gestolen bagage te vergoeden die dieven uit de auto haalden op een parkeerplaats bij een hotel. De kampeerder was op doorreis naar zijn vakantiebestemming en had volgens de verzekeraar de hele auto leeg moeten halen om zijn spullen op de veilige hotelkamer te stallen. De Geschillencommissie van Kifid is het met Interpolis eens.
  Lees verder »
 • ‘Leengedrag jongeren zorgwekkend’

  Geplaatst op 5 december 2018

  De betalingsmoraal van jongeren tussen de 18 en 24 jaar is een stuk slechter in vergelijking met die van volwassenen. Zo betalen ze hun rekening gemiddeld vaker pas na de betalingstermijn (58% versus 40% en vindt financieel dienstverlener Intrum het gemak waarmee geld wordt geleend door jongeren zorgwekkend.
  Lees verder »
 • Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

  Geplaatst op 3 december 2018

  Maar liefst 90% van de verhuizers neemt zijn oude aflossingsvrije hypotheek volledig mee naar de nieuwe woning. Dat kan een risico opleveren voor de toekomstige betaalbaarheid van de hypotheeklasten, waarschuwt Vereniging Eigen Huis.
  Lees verder »

 • Wonen in grote steden niet populair

  Geplaatst op 3 december 2018

  Woningbezitters en huurders voelen er weinig voor om op zoek te gaan naar een woning in één van de grote steden in de Randstad. Slechts 10% van hen heeft de voorkeur om in een stad als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht te wonen. De populariteit van de dorpen is duidelijk zichtbaar (28%), op de voet gevolgd door kleine en middelgrote steden (24% en 23%).
  Lees verder »
 • Allianz introduceert cyberverzekering voor het mkb

  Geplaatst op 27 november 2018

  Een op de vijf mkb’ers krijgt volgens Allianz te maken met cyberincidenten of cybercrime. Reden voor de verzekeraar om een nieuwe polis op de markt te brengen: de Allianz Cyberverzekering. Ook introduceert het bedrijf een risicoscan waarmee ondernemers in kaart kunnen brengen welke cyberrisico’s ze lopen.
  Lees verder »
1 2 3 67
 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.