Nieuws

Wilt u het nieuws iedere maand in uw e-mail ontvangen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

 • Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

  Geplaatst op 18 april 2019

  Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker je je tegen verlies van inkomen door ziekte of een ongeval. Wat kost een AOV voor ondernemers en waar moet je op letten?
  Lees verder »

 • Wat wanneer de begunstigde niet tijdig wordt aangepast

  Geplaatst op 17 april 2019

  Treden er veranderingen op in uw persoonlijk leven dan kunnen deze gevolgen hebben voor uw verzekeringen. Wij laten u dit zien aan de hand van een recent voorbeeld uit de rechtspraak.
  Lees verder »
 • Nibud: Abonnementen blinde vlek voor huishoudens

  Geplaatst op 16 april 2019

  Vrijwel iedereen, 91 procent van de Nederlandse huishoudens, onderschat het aantal abonnementen dat ze hebben. Het merendeel bezit vijf tot vijftien abonnementen, maar de meeste mensen denken er slechts een paar te hebben. De helft van de huishoudens heeft geen idee hoeveel geld ze maandelijks uitgeven aan hun abonnementen. Dit blijkt uit onderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).
  Lees verder »
 • Kosten uitvaart lopen per gemeente flink uiteen

  Geplaatst op 15 april 2019

  De kosten voor een uitvaart bedragen gemiddeld €7500,-. Dit is een schatting; hoeveel een uitvaart exact kost is namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de keuze voor een begrafenis of crematie, de locatie van de plechtigheid en het aantal bloemstukken en volgauto’s. Maar wist je dat ook je woonplaats invloed heeft op het kostenplaatje van je uitvaart?
  Lees verder »
 • Autoleasemaatschappijen moeten schadevrije jaren bijhouden

  Geplaatst op 15 april 2019

  Autoleasemaatschappijen moeten zich aansluiten bij Roy-data, zodat de schadevrije jaren van hun klanten worden geregistreerd. Dat vindt de Consumentenbond. Leaserijders raken zo hun opgebouwde jaren niet zomaar meer kwijt en dat kan honderden euro’s autoverzekeringspremie schelen.
  Lees verder »
1 2 3 78
 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.