Partners

Loonvisie is partner van WAC (Wagenvoort Advies Compas)

Logo WAC
WAC is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten. De groep heeft haar naam te danken aan de oprichter en eigenaar Nico Wagenvoort. Bij WAC komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen. Door het bundelen van de diensten biedt WAC en haar partners hun klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar de specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Hij bepaalt de richting, WAC biedt een kompas. Samen houden we de koers in de gaten.

Kijk op www.waq.nl voor de dienstverlening en partners van WAC.

 

Indien nodig wordt de expertise van onze partners ingeschakeld, zodat u altijd optimaal geadviseerd en begeleid wordt. Zo schakelen wij bijvoorbeeld regelmatig met:


Loonvisie is een onafhankelijke onderneming op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Naast het verwerken van de lonen, kunt u bij Loonvisie ook terecht voor vragen en advies rondom P & O en arbeidsrecht. Loonvisie heeft haar eigen juridische afdeling.

 


Xerus ZZP support: heldere cijfers, heldere taal voor de ZZP’er. ZZP boekhouder, specialist in maatwerkoplossingen voor uw administratie. De zekerheid van een goed verzorgde zzp administratie en de keuze uit een uitgebreid dienstenpakket.

Logo Aldenhof
Aldenhof – werving en selectie, detachering biedt zowel detachering als werving & selectie aan. Aldenhof heeft een specialisatie op het gebied van detachering van financieel personeel.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.