Werken bij

Alfisure is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits. Tevens bieden wij onze cliënten, als RegioBank kantoor, bancaire diensten.

Onze werkwijze is er op gericht om via een sterk persoonlijk contact een langdurige advies en vertrouwensrelatie te onderhouden.

Van onze medewerkers vragen wij net dát beetje meer om dit te realiseren.

Op onze beurt bieden wij onze medewerkers niet alleen een interessante en boeiende functie aan met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar ook de mogelijkheid om persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Momenteel zoeken wij een

Administratief medewerker binnendienst (32-40 uur) – Rhenen

Wat ga je doen?

Als onze binnendienstmedewerker verzorg je de kantooradministratie, de maandelijkse facturering, boekhouding en debiteurenadministratie. Je verwerkt de post. Daarnaast ondersteun je de buitendienst o.a. offertes voorbereiden en afspraken maken. Je adviseert cliënten en behandelt schades. De hieruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden handel je af. Je signaleert en geeft informatie door aan de buitendienstmedewerkers, houdt de relatiegegevens up-to-date en onderhoudt contacten met relaties en maatschappijen. Met een pro actieve houding voorkom je liever problemen dan dat je ze moet oplossen.

Wat wordt er van je verwacht?

Als binnendienstmedewerker heb je aantoonbare relevante werkervaring. Je bent klantgericht en minimaal in bezit WFT basis en WFT schade particulier. Ervaring met RegioBank is een pré. Daarnaast zijn de eigenschappen inzet, enthousiasme, professionaliteit, accuratesse en zelfstandigheid als vanzelfsprekend voor jou.

Wie zijn wij?

Alfisure is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits. Tevens bieden wij onze cliënten bancaire diensten. Onze werkwijze is er op gericht om via een sterk persoonlijk contact een langdurige advies- en vertrouwensrelatie te onderhouden. Van onze medewerkers vragen wij net dàt beetje meer om dit te realiseren. Op onze beurt bieden wij onze medewerkers niet alleen een interessante en boeiende functie aan met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar ook de mogelijkheid om persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

De belangrijkste eisen op een rijtje:

 • Minimaal MBO + (niveau 4) opgeleid
 • Vanaf 3 jaar relevante werkervaring
 • Professionele en servicegerichte houding
 • In bezit van WFT basis diploma
 • In bezit van WFT schade particulier
 • Bereidheid tot het behalen van WFT schade zakelijk
 • Administratief zeer nauwkeurig
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren
 • Enthousiaste, warme persoonlijkheid met gevoel voor humor

Ben jij geïnteresseerd en voldoe jij aan boven gestelde eisen? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar info@aldenhof.nl t.a.v. Joyce van de Kerkhof. Meer weten? Bel 06 – 575 585 83

 

Staat jouw functie er niet bij? Maar ben je van mening dat jij een aanwinst bent voor Alfisure?
Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar info@alfisure.nl.

 • Inschrijven nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.