RegioBank Rhenen

Rabobank vermindert haar service in Rhenen. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs, zoals wij, door heel Nederland. En dat blijft ook zo. Wij zijn het kantoor bij u om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt.

Al uw geldzaken onder één dak
U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via Internet Bankieren en iDeal, of onderweg via onze mobiele app. En dat kost u niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten.Complete Bank

Open nu een betaalrekening
RegioBank biedt u een compleet betaalpakket. Met onder andere een betaalpas waarmee u bij iedere bankautomaat in Europa geld kunt opnemen. Bij ons regelt u al uw bankzaken voordelig. Wilt u ook een compleet en voordelig betaalpakket van RegioBank? Met de Overstapservice wisselt u heel makkelijk van bank.

RegioBank bij u in de buurt

Meer weten?

U kunt ons altijd bellen via 0317 61 39 66. Of kom langs bij ons op kantoor. We helpen u graag.

  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Alfisure besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alfisure is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.